29ste Gesloten Moerdijkse Dartkampioenschappen

29ste Gesloten Moerdijkse Dartkampioenschappen

In het weekend van 15 en 16 december a.s. zal voor de 29ste keer het kampioenschap Gesloten Moerdijk, Koppel en Single toernooi plaatsvinden in cafe Feestzalen Bij Verhoeven te Zevenbergen.

In memoriam aan onze regionale darter Christian van Ham die op 6 januari van dit jaar was overleden, wordt met de Gesloten Moerdijkse dartkampioenschappen een eerbetoon gehouden in de vorm van Christan van Ham Cup.

Het koppeltoernooi begint op zaterdag 19.30 uur. Er is een maximum aantal koppels van 32. Inschrijfgeld bedraagt € 12,00 per koppel. Inschrijven kan tot 19.15 uur. Het singletoernooi wordt zondag gespeeld in de Pub Big Ben en Biljartzaal. Deze begint om 13.15 uur en inschrijven tot 13.00 uur. Deelname kost € 6,00 pp.

Het toernooi is alleen toegankelijk voor darters/deelnemers uit de gemeente Moerdijk of spelend uit een dartteam uit deze gemeente.

Voorinschrijven kan via Jan leijs, 06-50505132, whatsapp,sms.

Meer info is te vinden op fb(zevenbergse ranking)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>