EDWIN GELENS WINT 7-BERGS ZOMER-DARTTOERNOOITJE 2018

Zaterdag werd in The Pub Big Ben te Zevenbergen het dartseizoen met een gezelligheidstoernooitje afgesloten. Edwin Gelens won het single toernooi door in de finale van Huib Kramer te winnen met 3-1. Verschillende speltypes werden er gespeeld, van een 170 tot een tac-tic. De verliezersronde werd gewonnen door Ad van Hoof. Jan Willem van Ham wist met het speltype 170, deze met 3 pijlen ook daadwerkelijk uit te gooien.

Edwin Gelens wint voor de 3e keer het zomertoernooi. De 2 voorafgaande toernooien waren koppeltoernooien, deze keer dan een singletoernooi. Een allround darter, dat blijkt dan ook weer wel. Alle speltypes beheerst ie, waar dan de tac-tic wel zijn favoriete spel is.

Met 21 darters en een temperatuur van 30 graden werd in een gezellige en ontspannen sfeer pijltjes geworpen. Met de nodige pauzes, hoeveelheid vocht wisten de darters zich aardig te vermaken en “overeind” te houden. Er werd in pouletjes gespeeld, waardoor de organisatie Jan, Jan en Jan, ook konden deelnemen. De beste gingen naar de winnaarsronde, de overige naar de verliezersronde.

Het speltype wat werd gespeeld was een best of 3 170, 501-tje en bij een gelijke stand een 701, wat overigens gelukkig niet zo vaak voorkwam. Na de verdeling werd het knock-out systeem gespeeld.

Uitslagen:

Winnaarsronde

  1. Edwin Gelens
  2. Huib Kramer

¾         Martin vd |Ree, Jan Willem van Ham

Verliezersronde:

  1. Ad van Hoof
  2. Dian Stoop

¾         Jan de Visser, Dominique van Heijst

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>