LUC SNELS BESTE IN 6E RANKINTOERNOOI

LUC SNELS BESTE IN 6E RANKINTOERNOOI

Zo in het laatste rankingtoernooi van het jaar, met 37 darters, wist Luc Snels(Turnhout-Belgie)) de finale te winnen van Jan Jonker(Zevenbergen). De verliezersronde werd gewonnen door Joost van Bastelaere(Zevenbergen) en de hoogste finish van 130 werden door Lesley van Berk(Rotterdam) en Corne van Mastrigt(Zevenbergen) geworpen.  

Deze keer geen Ed Hoogenboom als winnaar. Na 4 x als winnaar te zijn werd het deze keer zijn teammaatje Luc. In een rechtstreeks duel in de kwartfinale moest hij tegen de sterk spelende Luc zijn meerdere kennen. Luc speelde met vlagen hoog nivo. In de voorronde verloor hij 1 partij tegen Paul Vreugdenhil. Tegen Patrick de Kok wist hij 2x 180 te gooien in 1 leg, dat was ook de partij dat hij na 9 pijlen op een dubbel stond. Maar met 3x 140 is ook niks mee! Zowel in de halve finale tegen Rob Godschalk als in de finale tegen Jan Jonker gaf hij geen leg kado.  

Zo makkelijk dat het met Luc ging om de finale te behalen, zo zwaar/moeilijk ging voor Jan Jonker. Alhoewel het zeer goede prestatie voor hem was, om op rij te winnen van, Shem van Oers 2-0, Dylan van Beers 3-2, Corne van Mastrigt 3-1, Johan de Tree 4-3. De finale werd eenzijdig Jan te veel pijlen nodig voor de dubbel en Luc niet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>