ZEVENBERGEN ZOMERCOMPETITIE 2017

De afgelopen 3 jaar is er een zomercompetitie gehouden met verschillende teams uit verschillende horeca-gelegenheden in Zevenbergen. Deze teams, ingedeeld in poules, waar wekelijks uit en thuiswedstrijden werden gespeeld, waarna 1 finaledag bepaald werd wie de sterkste zou zijn.

Doordat de regionale competitie WBDF, waar menigeen teams in deelneemt elk jaar langer duurt en nu dit jaar zelfs tot en met 2 juni, wordt een zomercompetitie zoals voorgaande jaren onmogelijk gemaakt. Daarom wordt er voor dit jaar een koppel rankingtoernooi georganiseerd. De bedoeling is dat er op 4 locaties in Zevenbergen, in een periode van 9 juni t/m 7 juli, 5 weken rankingtoernooien wordt georganiseerd. Het koppel/team mag uit meerdere spelers bestaan, zodat er gewisseld kan worden. Liever niet, want hoe meer koppels er aan mee doen, des te leuker is het.

Deze rankingtoernooien kent een gesloten inschrijving en geldt alleen voor darters uit de Gemeente Moerdijk of spelend in een dartteam uit die gemeente. Het is vrij deel te nemen aan een rankingtoernooi, dus geen enkele verplichting om alle toernooien mee te spelen en ook niet vooraf in te schrijven, maar mag wel.

Dit rankingtoernooi kent hetzelfde systeem als de 7-Bergse Ranking. Per toernooi/avond kunnen rankingpunten worden behaald en zijn er kleine geldbedragen te winnen. Per toernooi bedraagt het inschrijfgeld € 10,00 per team. Nadat er een aantal rondes zijn gespeeld, gaat het over naar een knock-out ronde. Er is geen verliezersronde!

Deelname aan een rankingtoernooi levert minimaal 10 punten op.

Het speltype wordt door de wedstrijdleiding bepaald.

Ook is er een finaleavond en dat is op 14 juli. Afhankelijk van het aantal teams die hieraan meedoen, wordt er bepaald hoeveel teams, tijdens de finaledag, naar de winnaarsronde en verliezersronde gaan. Zowel voor de winnaars- als verliezersronde zijn er prijzen te behalen.

Om deel te mogen nemen aan de finaledag moet er wel aan een voorwaarden worden voldaan;

-het team moet minimaal 3 x een rankingtoernooi hebben meegedaan met dezelfde darters.  Afwijken kan alleen via de organisatie!!

Alle toernooien zijn op vrijdagavond en beginnen uiterlijk 19.45 uur. Alleen via organisatie kan uitstel van een kwartiertje worden geregeld.

Op de volgende locaties wordt gespeeld;

Café Bij Dennis, Zuidhaven 47, 4761CS Zevenbergen, T 0168 – 850320 Café De Druif, Langenoordstraat 154, 4761DR Zevenbergen, T 0168 – 327991

Gasterij De Engel, Markt 13, 4761CE Zevenbergen, T 0168 – 852687

Cafe Bij Verhoeven, Kerkstraat 8, 4761 CB Zevenbergen, T 0168-323925

 

De finale wordt Bij Verhoeven gehouden.

Data:

vrijdagen 9 juni(Verhoeven), 16 juni(Engel), 23 juni(Dennis), 30 juni(Druif) en 7 juli(Engel)

 

Organisatie: Jan Leijs 06-50505132, wedstrijdleiding: Jan de Visser